Logo

Vacatures

Werken bij Fresh Publishers

Vanuit ons moderne kantoor in Tholen voorzien we de wereld van nieuws, voornamelijk over groente en fruit. Dat doen we met een jong, enthousiast en internationaal team. Doordat we snel groeien, zijn we eigenlijk altijd op zoek naar talent. Hier vind je de huidige vacatures en de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen.

about-img

Vacatures

De boel loopt bij ons op rolletjes en toch komen er altijd dingen tussendoor. Daarom is het team van Fresh Publishers op zoek naar een nieuwe medewerker voor op kantoor. We zoeken een flexibel, organisatorisch sterk type om ons kantoor te ondersteunen. Iemand met administratieve vaardigheden en een opgeruimd karakter. En vooral iemand die altijd bezig, maar nooit druk is. Geïnteresseerd?
FreshPublishers is zich steeds verder aan het ontwikkelen en daarmee ook de software. Software Development voor FreshPublishers bevat onderhoud en uitbreidingen voor het content management systeem waarin de redacteuren artikelen schrijven, nakijken en publiceren. Jouw baan is het ontwerpen, schrijven en testen van nieuwe modules in dit systeem met een .NET backend. Geïnteresseerd?
Guten Tag! Sprechen Sie Deutsch? Dat is namelijk de eerste vaardigheid die we zoeken in onze nieuwe bureauredacteur: iemand die onze Duitstalige publicatie kan voorzien van vlot geschreven en begrijpelijke teksten. Daarnaast heb jij een neusje voor nieuws, ben je niet bang voor een deadline en wil je graag de eerste zijn. Geïnteresseerd?
Een bak enthousiasme, een opgewekt humeur en iemand die overal kansen ziet, dat zoeken we in onze nieuwe Commerciële Redacteur. Of beter gezegd: Viel Enthusiasmus, eine fröhliche Stimmung und jemand, der überall Chancen sieht. Und dann auch noch eine Nase für Nachrichten. Het gaat namelijk om een functie bij onze Duitstalige nieuwspublicatie. Geïnteresseerd?
Het gaat om een fulltime functie bij Fresh Publishers, een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen naar meer dan 250.000 abonnees. Daarnaast hebben we nog verschillende branchespecifieke uitgaven in print. Geïnteresseerd?
Een jagersmentaliteit, een vlotte babbel, een verkooptopper en een neusje voor nieuws. Het zijn allemaal clichés en wij zoeken niet alleen iemand die zich hierin herkent, maar die dit ook nog eens leuk op kan schrijven. Diegene kan wel eens de nieuwe commerciële redacteur zijn voor onze online uitgeverij... Geïnteresseerd?
Het schrijven van een tekst is makkelijk. Het creëren van een begrijpelijke tekst voor een specifieke doelgroep is een heel ander verhaal. Dat laatste is wat wij zoeken in onze nieuwe bureauredacteur: iemand die allerlei informatie geschikt kan maken voor publicatie in onze dagelijkse nieuwsbrief.... Geïnteresseerd?
Ondanks dat wij op dit moment geen passende openstaande vacature hebben, kan een bakje koffie geen kwaad als jij een jagersmentaliteit, een vlotte babbel, een verkooptopper en een neusje voor het nieuws hebt. Het zijn allemaal clichés en wij zoeken niet alleen iemand die zich hierin herkent, maar die dit ook nog eens leuk op kan schrijven. Diegene kan wel eens de nieuwe commerciële redacteur zijn voor onze online uitgeverij ... Geïnteresseerd?
Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij Fresh Publishers? Plaats dan jouw CV in onze CV-database. Wanneer er een geschikte vacature voor je is, zullen wij contact met je opnemen.