Logo

Vacatures

Eindredacteur / corrector (Engels)

In de tuinbouwsector gebeurt momenteel gigantisch veel: overal ter wereld worden kassen en vertical farms gebouwd om de groeiende wereldbevolking te voorzien van voedsel. Via onze Engelstalige nieuwsbrieven houden we de sector op de hoogte van de laatste ontwikkelingen hierin. Ter versterking van de redactie zoeken we een eindredacteur / corrector.

Het schrijven van een tekst is makkelijk. Het creëren van een begrijpelijke tekst voor een specifieke doelgroep is een heel ander verhaal. Dat laatste is wat wij zoeken in onze nieuwe eindredacteur / corrector: iemand die garandeert dat de informatie in onze artikelen foutloos geschreven is en geschikt voor publicatie op onze internationale nieuwsbrieven.

Als eindredacteur / corrector ben je dagelijks bezig met het tegenlezen en corrigeren van artikelen die op onze publicatie verschijnen. Je controleert of de foto’s juist zijn en adviseert over koppen, fraseringen en eenheid in de dagelijkse publicatie. Daarnaast ben je redactioneel sterk. Videoreportages en opgenomen interviews werk je uit tot artikelen en bij vertaalde teksten controleer je of het allemaal klopt. Ook voor het incidenteel verzenden van een publicatie draai je je hand niet om. En dat onder druk van de dagelijkse deadline.

Meer dan 100.000 abonnees lezen dagelijks via onze kanalen over de ontwikkelingen in de internationale tuinbouwsector. Onze redactie heeft veel kennis over deze sector, dus daar spijkeren we je graag in bij. Belangrijker is dat je Engels foutloos is, dat je snel teksten kunt corrigeren en dat je een dagelijkse deadline niet vreest.

In deze functie maak je deel uit van de Engelstalige redactie van Fresh Publishers, een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen naar meer dan 200.000 abonnees. Daarnaast hebben we nog verschillende branchespecifieke uitgaven in print.

Wij bieden:

  • Een passend salaris met de nodige opleidingsmogelijkheden
  • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen, met de auto 30 minuten van Antwerpen, en 45 minuten van Breda en Rotterdam
  • Na een inwerkperiode de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
  • Snacks, soepen, salades bij de lunch
  • Een gezellig team. Maar we garanderen niet dat er nooit een stressbal naar je wordt gegooid.

Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Heb je HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Interesse? Klik hier om te solliciteren