Logo

Vacatures

Commercieel medewerker (fulltime)

Er liggen kansen in Tholen. Ben jij commercieel aangelegd, een netwerker en een teamspeler? Dan ben jij misschien diegene die deze kansen gaat pakken.

Met een kwalitatief sterk assortiment positioneert APB Holland zich als betrouwbare speler in de groeiende markt van voedingssupplementen en gezondheidsproducten. Nu zoekt het team uitbreiding en staat er een vacature open voor Commercieel Medewerker.

APB Holland is een jong en snelgroeiend bedrijf dat een uniek en groeiend aanbod voedingssupplementen op de markt brengt: een puur natuurlijk product aan met hoge werking: Dankzij de vegetarische capsules worden onze natuurlijke voedingssupplementen bijvoorbeeld niet door maagzuur aangetast. De sterke prijs-kwaliteitsverhouding maakt het verhaal compleet.

De producten worden verkocht via retailers. Het jonge team heeft de afgelopen jaren al flink voet aan de grond gekregen bij drogisterijen, therapeuten en natuurwinkels. Nu is het tijd voor uitbreiding. Hiervoor zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker.

Het is niet erg als je niets weet van voedingssupplementen, kruidenleer, vitamines en mineralen. Daar vertellen wij je graag meer over. Belangrijker is dat je commercieel aangelegd bent en overal kansen ziet. Je wil je graag bewijzen en deinst niet terug om ergens op af te lopen. Je breidt je netwerk snel uit. Je kunt zelfstandig opereren en bent tegelijkertijd een belangrijk deel van het team.

De functie omvat ongeveer 50/50 binnen- en buitendienst.

Als start-up binnen een grotere groep combineert APB Holland de dynamiek en kansen van een jong bedrijf met de stabiliteit en de goede arbeidsvoorwaarden van een bestaande organisatie.

Wij bieden:

  • Een goed salaris met bonusregeling en een lage pensioenpremie
  • Diverse interne opleidingsmogelijkheden
  • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen, met de auto 30 minuten van Antwerpen, en 45 minuten van Breda en Rotterdam
  • Een jong en enthousiast team
  • Goede werksfeer
  • Auto van de zaak
  • Soep, sap, salades en shotjes. Die laatste natuurlijk wel vol vitamines!
  • Kantoorfruit en een kapper op kantoor

Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Interesse? Klik hier om te solliciteren