Logo

Vacatures

Art Director

Meer dan 200.000 abonnees lezen dagelijks via onze digitale publicaties over de laatste ontwikkelingen in de groenten- en fruitsector, de meubelbranche of de tuinbouw. Inhoudelijk zijn onze publicaties ijzersterk, qua visuele uitstraling verdienen ze wat aandacht. Als Art Director sta je met onze eindredacteur en DTP’ers aan de uitdaging om onze publicaties in een modern jasje te gieten.

Voor je ligt in eerste instantie al een bijzondere uitdaging. We zijn op zoek naar een nieuw design voor onze diverse nieuwswebsites websites. Als Art Director snap je hoe belangrijk de combinatie is van creatief en functioneel: het design moet aan verschillende eisen voldoen om zowel de lezer als de klant en de redactie aan te spreken. Zo is het een belangrijke voorwaarde dat het businessmodel overeind blijft staan. Daar staan de creatieve ideeën van in dienst. Kennis van het uitgeefvak en van media is daarom een pré.

We nemen uitgebreid de tijd om iets te maken wat voor de komende jaren staat als een huis en wat kan worden geüpdatet waar nodig. Ook na deze omvangrijke klus ligt er nog voldoende werk voor je. We zoeken iemand die het creatief brein kan zijn voor onze diverse uitgaves en die helpt de visuele uitstraling van onze uitingen te laten passen bij de inhoud.

In deze functie maak je deel uit van het team van Fresh Publishers, een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen naar meer dan 200.000 abonnees. Daarnaast hebben we nog verschillende branchespecifieke uitgaven in print.

Wij bieden:

  • Een passend salaris met de nodige opleidingsmogelijkheden
  • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen, met de auto 30 minuten van Antwerpen, en 45 minuten van Breda en Rotterdam
  • Na een inwerkperiode de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
  • Snacks, soepen, salades bij de lunch
  • Een gezellig team. Maar we garanderen niet dat er nooit een stressbal naar je wordt gegooid.

Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Heb je HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Interesse? Klik hier om te solliciteren