Logo

Vacatures

Commerciële Redacteur (Duits)

Een bak enthousiasme, een opgewekt humeur en iemand die overal kansen ziet, dat zoeken we in onze nieuwe Commerciële Redacteur. Of beter gezegd: Viel Enthusiasmus, eine fröhliche Stimmung und jemand, der überall Chancen sieht. Und dann auch noch eine Nase für Nachrichten. Het gaat namelijk om een functie bij onze Duitstalige nieuwspublicatie.

Als Commercieel Redacteur bouw je een netwerk op in de groenten- en fruithandel. Je helpt ondernemers bij het in de markt zetten van hun product. Daarvoor schrijf je artikelen en verkoop je advertenties. Wanneer het weer kan, ga je ook regelmatig naar Duitsland toe. Op bezoek bij bedrijven of met fotocamera aanwezig op een vakbeurs. Alles om jouw klanten in de zon te zetten.

De publicatie waar je dit voor doet, Freshplaza.de, richt zich op de Duitstalige groenten- en fruithandel, een sector die continu in ontwikkeling is. Mocht je hier nog niets vanaf weten, dan is dat geen probleem. We spijkeren je graag bij. Belangrijk is dat je een jagersmentaliteit hebt: je wil de eerste zijn met nieuws en wil je omzet maandelijks laten stijgen. Je bent bovendien sociaal en niet bang voor een deadline. Last but not least: je beheerst de Duitse taal in spraak en geschrift.

In deze functie maak je deel uit van de internationale redactie van Fresh Publishers, een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen naar meer dan 300.000 abonnees en publiceren we verschillende branchespecifieke uitgaven in print.

Wij bieden:

  • Een passend salaris met de nodige opleidingsmogelijkheden
  • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen, met de auto 30 minuten van Antwerpen, en 45 minuten van Breda en Rotterdam
  • Een gezellig team. Maar we garanderen niet dat er nooit een stressbal naar je wordt gegooid.
  • Commissie op verkoop

Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Heb je HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Interesse? Klik hier om te solliciteren