Logo

Vacatures

Marketing communicatie medewerker

(0,6-1 FTE) met appartement

Is jouw Nederlands feilloos en ben je op zoek naar een baan waar je zelfstandig en creatief aan de slag kunt? Heb je daarnaast interesse in voeding en gezondheid? Dan kan Tholen wel eens jouw volgende bestemming zijn.

Met een kwalitatief sterk assortiment positioneert APB Holland zich als betrouwbare speler in de groeiende markt van voedingssupplementen en gezondheidsproducten. Als Marketing en Communicatie Medewerker draag jij zorg voor de positionering en de naamsbekendheid van het merk en de diverse producten. Samen met het team maak je een plan voor de online zichtbaarheid en vervolgens voer je dit ook uit. Dit omvat onder andere het schrijven van blogs en teksten voor de website, nieuwsbrief en social media. Ook voor een productomschrijving of een persbericht hier en daar draai je verder je hand niet om. Kortom, een veelzijdige functie die zowel online als offline werkzaamheden omvat.

Het is niet erg als je niets weet van voedingssupplementen, kruidenleer, vitamines en mineralen. Daar vertellen wij je graag meer over. Belangrijker is dat je creatief werkt, het overzicht bewaakt binnen de verschillende activiteiten, niet bang bent voor een deadline, verstand hebt van SEO en natuurlijk feilloos Nederlands schrijft. Je kunt zelfstandig opereren en bent tegelijkertijd een belangrijk deel van het team.

In deze functie maak je deel uit van het team van APB Holland, een jong en snelgroeiend bedrijf dat een uniek en groeiend aanbod natuurlijke voedingssupplementen op de markt brengt: een puur natuurlijk product met een hoge dosering werkzame stoffen, zonder toevoeging van vul- en bindmiddelen. Dankzij de vegetarische capsules met vertraagde afgifte worden onze natuurlijke voedingssupplementen bijvoorbeeld niet door maagzuur aangetast. De sterke prijs-kwaliteitsverhouding maakt het verhaal compleet. De producten van APB Holland worden verkocht via drogisten en webwinkels.

Als start-up binnen een grotere groep combineert APB Holland de dynamiek en kansen van een jong bedrijf met de stabiliteit en de goede arbeidsvoorwaarden van een bestaande organisatie.

Wij bieden:

  • Een goed salaris en verdubbelen pensioenpremie
  • Diverse interne opleidingsmogelijkheden
  • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen, met de auto 30 minuten van Antwerpen, en 45 minuten van Breda en Rotterdam
  • Een jong en enthousiast team
  • Goede werksfeer
  • Lunch, soep, sap, salades en shotjes
  • Die laatste natuurlijk wel vol vitamines!
  • Kantoorfruit en een kapper op kantoor
  • Wij bieden een volledig nieuw appartement van 50 m2 als woonruimte aan

Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Heb je HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Interesse? Klik hier om te solliciteren